Het platform voor adviesbureaus en consultants

Vind en benader direct adviesbureaus en consultants voor uw project op Ford van Bunningen. Of u nu op zoek bent naar adviesdiensten in de financiële-, publieke- of zorgsector, wij hebben altijd een adviesbureau of consultant voor uw project.

Consultancymarkt

De afgelopen jaren is de consultancymarkt wereldwijd gegroeid tot een enorme en veelzeggende sector. De markt is niet alleen toegenomen in grootte, reputatie en bereik, maar is daarnaast ook een stuk professioneler geworden.

Ondanks de groei en professionalisering van de wereldwijde consultancymarkt, blijft deze moeilijk om goed te definiëren. Dit heeft ermee te maken dat deze markt zich verspreid over een breed aantal industrieën, sectoren en geografische gebieden.

Als gevolg van de verschillende marktdefinities, zijn de schattingen van de marktgrootte van de verschillende brancheorganisaties ook zeer uiteenlopend. Deze uiteenlopende marktdefinities komen voort uit de verschillende definiëring van de consultantdiensten, de scope van de markt, de geografische gebieden en de gebruikte modellen.